-22%

Original price was: €179,00.Current price is: €139,90.

Bakrena podloga Vitalis 190 x 140  je podloga proti sevanju, ki vas med spanjem zaščiti. V univerzalni  velikosti 140 x 190.  Iz stoletnih izkušenj vemo, da lahko baker na povsem naraven način prepreči in zaščiti pred omenjenimi simptomi. To velja tudi za zaščito glede sevanja mobilnih telefonov. Povečana uporaba mobilnih naprav pogosto vpliva na naše počutje. Ponoči so pametni telefoni redno na nočni omarici. Enako velja za izpostavljenost sevanju WLAN. Uporaba bakrene podloge Vitalis kot posteljnega vložka:  Bakreno preprogo Vitalis položite med vzmetnico in posteljnino. Če uporabljate električno odejo, pod žimnico položite bakreno preprogo Vitalis. Pomembno je da veste, da vaša posteljnina se ne bo poškodovala!

Kako se očisti bakrena podloga Vitalis?

Če želite bakreno podlogo Vitalis ponovno izprazniti, jo vsakih 10 do 20 dni previdno potopite v hladno vodo in pustite, da se posuši. Bakrena podloga je nato spet popolnoma delujoča in deluje učinkovito kot zaščita pred elektromagnetnim onesnaževanjem mobilnih telefonov itd. Pomembno vedeti: Bakrene podloge ni treba čistiti z nobenimi sredstvi za čiščenje – zaradi uporabljenega čistega bakra ima antibakterijski učinek in je zato naravno higiensko čista.

2 na zalogi

POSEBNA PONUDBA pri nakupu TREH podlog dodaten popust 5%!

Opis

Bakrena podloga Vitalis  140 x 190 Premium je podloga proti sevanju, ki vas med spanjem zaščiti. V velikosti 140 x 190. Za  postelje 140 x 190 ali 200. Za bolj kvaliteten in močnejši spanec vsakega posameznika in družine.

Znanstveniki in medicina v svojih raziskavah ne izključujejo povezave med boleznimi kot so: glavobol, revma, nespečnost , išias, depresija, kronična bolečina, astma , bolečine v sklepih in številnimi drugimi boleznimi ter med učinki zemeljskih žarkov ter vodnih žil in električnih polj. Iz stoletnih izkušenj vemo, da lahko baker na popolnoma naraven način preprečuje in ščiti pred vsemi temi vplivi na naš organizem. Ker so ponoči žarki trikrat močnejši kot podnevi, je priporočljiv odganjalec teh sevanj bakreni vložek kot je  naša bakrena podloga Vitalis.

Je v eni velikosti z več kot 2000 metri najčistejše bakrene žice. Z bakrenimi pregradami in bakreno podlogo Vitalis povzročimo, da se skoraj 100% zdravju škodljivih zemeljskih žarkov preusmeri in na nas ne vpliva več. Tako je možnost in posledice, ki bi iz tega nastale, znižati na ničelno stopnjo.

Uporaba podloge:  bakreno podlogo Vitalis namestite nad vzmetnico pod morebiten nad vložek. Vaša posteljnina tako ne bo poškodovana. Odlična zaščita pred sevanjem.

Kako se ponovno nevtralizira in očisti bakrena podloga Vitalis?  Vsakih 10 do 20 dni jo previdno potopite v hladno vodo in nato posušite na  svežem zraku.

Država porekla: Avstrija

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg
Size

MALA, VELIKA, Extra Large, Extra Small, Medium, Small

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.