-16%

10,50

Urejene roke zagotavljajo splošno počutje, in ko so mehke, so lahko res privlačne! 

Krema za roke Bio Polž 75 ml  je način razvajanja vaših rok.  Bogata in naravna krema, kjer njene sestavine vlažijo in ohranjajo vašo naravno lepoto kože.

Njena formula z  oljčnim oljem iz vojvodine Parma (vlažilno, zaščitno), arganovim oljem (hidratantno), oljem jojobe (antioksidant),polžjo slino (učvrstitev), aloe vero (proti staranju) in izvlečkom grozdnih pečk ( vlaži), naredi vašo kožo bolj čvrsto in mlajšo, saj vključuje antioksidativne, hranilne in anti-ageing funkcije s polžjo slino. Le-ta je bistvena sestavina te kreme. Enostavno vpojna in nemastna krema za izjemno mehko kožo.

Opis

Ducatovo olivno olje – mehčalno, zaščitno, proti gubam.

To je sestavina, ki pomaga podpirati biotsko raznovrstnost, ki jo razumemo kot dejavnost ohranjanja agroživilnih sort povezanih s tipičnnim ozemlje pred njihovim izumrtjem, ki ga običajno povzroči množična praksa industrijskih procesov, ki so potrebni za zelo zahtevanih proizvodov na račun biotske raznovrstnosti.

Zato podpiramo ponovno gojenje teh bolj ekoloških sestavin.

Gojenje  oljk v Emiliji-Romagni segajo v antične čase: zgodovinski dokumenti potrjujejo gojenje oljk v preteklih stoletjih v mestih Bazzano, Mulazzano, Torrechiara, Langhirano, Fornovo, Paderna itd., medtem ko je v 16. stoletju prvi vojvoda Parme in Piacenze želel to drevo posaditi na območju Salsomaggiore. Ducatovo olje, ki je prvo Emilijino ekstra deviško oljčno olje, prihaja iz nekaj tisoč let starih oljk. Zato jih je pomembno shraniti in predvideti razmnoževanje, saj so genetski viri, ki so zelo zanimivi za bodoče pridelke, ker so manj energijsko porabljeni in bolj odporni na škodljivce. V zelo kratkem času je prišlo do shranjevanja njegove zarodne plazme, da bi jo lahko razmnoževali z bioraznovrstnim kmetijstvom in jo rešili pred izumrtjem. Pridobiva se s stiskanjem oljk in je bogata z polinenasičene maščobne kisline in vsebuje neumiljivo frakcijo, zelo podobno kožnemu sebumu, deluje zaščitno, proti gubam in nadomešča sebum funkcije, pa tudi pomembna dejanja na trofizem kože, spodbujanje reparativnih procesov na povrhnjici in dermisu.

Filtrirana polžja slina – hrani, vlaži, elastična funkcija, antioksidant. Ta vsebuje pomembne sestavine, od katerih so nekatere kozmetično zelo pomembne, kot je alantoin, glikolna kislina, elastin, kolagen in nekateri drugi vitamini, beljakovine in peptidi. Znanstveniki so se spraševali, ali so ti in drugi zaščitni ukrepi in regeneracijske snovi, ki prekrivajo polževo telo, bi lahko po svoji zmožnosti uporabili tudi pri zdravljenju kože. Alantoin: je snov ki spodbuja obnovo tkiv, spodbuja obnovo povrhnjice in spodbuja proliferacijo keratinocitov (z zamenjava odmrlih kožnih celic z novimi). Elastin: beljakovina, ki naredi kožo elastično.  Glikolna kislina: omogoča luščenje površine odmrle plasti kože in neposredno spodbuja tvorbo kolagena v koži, zaradi česar je koža svetlejša. Vitamini, esencialne aminokisline in drugo beljakovine: spodbujajo periferno vaskularizacijo in ‘nasičijo kožo s kisikom’, kar zagotavlja oskrbo s hranili in hidratacijo kože. Poleg tega sedanji vitamini so antioksidativni in zdravilni. 

 Polžja voda: antioksidant, hranljiv, vlažilen, elastičen Ker nastane iz substratov ‘encimske hidroze polžje sluzi v vodnem okolju, je to aktivni princip najnovejše generacije. Ta tehnologija temelji na uporabi vrste biotehnoloških procesov, zaporednih z encimi, ki tako omogočajo razgradnjo substratov v na poseben način s ciljnimi molekularnimi rezi. Rezultat je povečanje antioksidativne moči in izboljšana absorpcija aktivne sestavine v dermisu. Vse opisane lastnosti se ohranijo v polževi sluzi.

Organski sok aloe vere – vlaži, proti staranju To je sluz, ki ga vsebujejo listi aloe barbadensis (Aloe vera) v notranjih parenhimskih tkivih in se pridobiva s hladnim stiskanjem. Aloe vera   se uporablja za vlažilne izdelke in izdelke proti staranju. Zaradi svoje sposobnosti pomirjanja draženja in zmanjšanja pordelosti kože je pogosto del  izdelkov za vlaženje kože in druge vrste kozmetike, ki se uporablja za  boj pred agresivnim vplivom vremena na kožo. Organsko arganovo olje – vlaži, oksigenira, hrani.Bogat je s tokoferoli, flavonoidi, karotenoidi in ksantofili, steroli in triterpeni. Takšne spojine so antioksidanti. Razen njihovih biološki in hranilno koristni učinki, dajejo arganovemu olju visoko stabilnost proti oksidativnim procesom, kar zagotavlja boljšo shranljivost.

Rok uporabe: do 6 mesecev po odprtju

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.