Dostavo vrši DPD paketna distribucija.

NAJNIŽJI STROŠKI POŠTNINE ZA TOVRSTNE IZDELKE!

Cena poštnine znaša  3,90 € za izdelke katerih vrednost nakupa znaša do 35 eur maloprodajne cene z ddv in je plačilo preko Paypal-a ali predračuna.   Pri plačilu po povzetju  se naročilu prišteje še strošek odkupa 1,40 €! Stranka dodatno na licu mesta ne plača ničesar več!  Poštnina nad 35 € MPC z ddv (končne maloprodajne vrednosti brez računane poštnine) je GRATIS! V primeru plačila po povzetju se prišteje samo strošek odkupa. Pri nakupu z poštnino označite namesto osebnega prevzema opcijo poštnina Paypal, predračun ali poštnina po povzetju.   Dostava se vrši v naslednjih rokih (delovni dnevi).

  • Plačilo po povzetju  1-3 dni od oddanega naročila, Vv času med prazniki lahko nastane kakšni dan zamika.
  • Plačilo po predračunu preko banke ali bank-neta (stranki pošljemo  podatke za plačilo predračuna oz. jih dobi direktno iz spleta): 3 dni od plačila predračuna (ko prejmemo podatke o nakazilu)
  • Plačilo preko Paypal (stranka ima na tej aplikaciji registriran račun): 1-3dni od obvestila prodajalcu o plačilu na Paypal-u.

V kolikor vse poteka nemoteno je dostava izdelkov takoj naslednji dan. Če je naročilo oddano do 15 ure in plačilo takojšnje (po povzetju z odkupnino, Paypal oz. takoj potrjen in plačan predračun) se dostava vrši takoj naslednji dan oz. najkasneje dva dni po tem.

V primeru, če stranke na dan dostave ni, se paketi dostavljajo nazaj na najbližjo izpostavo  DPD. Če stranka pri DPD  po poslanem SMS izbere drug kraj prevzema, se le- ta dodatno računa po pogojih kamor je paket peljan..Petrol, ..ipd,. Stranki je paket peljan do 3 krat brezplačno s strani DPD.

Spletna trgovina Fejo, ki jo upravlja Fejo Trade d.o.o, trgovina in storitve,  si pridržuje pravice do spremembe kurirske in paketne distribucije oz. dostavljalca paketov glede na željo stranke ali glede na težavnost paketa ter lokacije kupca.