Dostavo vrši  Pošta Slovenije. Občasno tudi paketna distribucija GLS.

NAJNIŽJI STROŠKI POŠTNINE ZA TOVRSTNE IZDELKE!

Cena poštnine znaša 2,79 €  za izdelke do 500 g in 3,50 € za izdelke nad 500 g., katerih vrednost nakupa znaša do 26 eur maloprodajne cene z ddv in je plačilo preko Paypal-a ali predračuna.   Pri plačilu po povzetju  se naročilu prišteje še strošek odkupa 1 €! Stranka dodatno na licu mesta ne plača ničesar več!  Poštnina nad 26 € MPC z ddv (končne maloprodajne vrednosti brez računane poštnine) je GRATIS! Pari plačilu po povzetju se računa samo strošek odkupa v vrednosti 1 . Pri nakupu z poštnino označite namesto osebnega prevzema opcijo poštnina Paypal, predračun ali poštnina po povzetju.   Dostava se vrši v naslednjih rokih (delovni dnevi).

  • Plačilo po povzetju  1-3 dni od oddanega naročila,
  • Plačilo po predračunu preko banke ali bank-neta (stranki pošljemo  podatke za plačilo predračuna oz. jih dobi direktno iz spleta): 2 dni od plačila predračuna (ko prejmemo podatke o nakazilu)
  • Plačilo preko Paypal (stranka ima na tej aplikaciji registriran račun): 1-3dni od plačila na Paypal-u.
  • Osebni prevzem na sedežu podjetja po predhodnem dogovoru (posebno pogoji v času epidemije COVID-19).

V kolikor vse poteka nemoteno je dostava izdelkov takoj naslednji dan. Če je naročilo oddano do 15 ure in plačilo takojšnje (po povzetju z odkupnino, Paypal oz. takoj potrjen in plačan predračun) se dostava vrši takoj naslednji dan oz. najkasneje dva dni po tem.

V primeru, če stranke na dan dostave ni, se paketi dostavljajo nazaj na najbližjo izpostavo Pošte  Slovenije ali v paketne trgovine, paketomate ter na bencinske servise, v kolikor dostavi vrši GLS.V kolikor so dostavljeni na bencinske servise Petrol ali OMV si mesta pridržujejo pravico da za vsak paket zaračunajo dodatno še 0,45 eur stroškov (če gre za paket brez odkupa) ter 1,50 eur, če gre za paket z odkupnino.  Temu se poizkušamo izogniti na način, da pakete preusmerjamo v paketomate. V kolikor paketomata v bližini ni, druge opcije kurir žal ne more izbrati.

Spletna trgovina Fejo, ki jo upravlja Fejo, trgovina in storitve, Danijela Kozol s.p. si pridržuje pravice do spremembe kurirske in paketne distribucije oz. dostavljalca paketov glede na željo stranke ali glede na težavnost paketa ter lokacije kupca.