-33%

Original price was: €8,99.Current price is: €5,99.

12 na zalogi

PRI NAKUPU NAD 2 KOS 10% DODATEN POPUST!

Opis

Kuhinjska gobica Copper Plus Premium Rezi združuje čisti baker s tehnologijo Copper+ za higiensko drgnjenje brez kemikalij za čiščenje in razkuževanje! Pletena bakrena blazinica z všito krpo iz mikrovlaken Copper+ za higiensko drgnjenje brez prask v kuhinji, gospodinjstvu in v prostem času.

Po drgnjenju z bakreno stranjo lahko preprosto odstranite umazanijo, bakterije in viruse z mikrovlakni Copper+. Bakterije in virusi, absorbirani v mikrovlaknu Copper+, se v kratkem času inaktivirajo s postopkom Copper+.

Običajni čistilni izdelki, kot so gobe ali krpe, zahtevajo precej kemikalij za čiščenje. Kuhinjska gobica Copper Plus Premium  pa je prvi  izdelek za higiensko drgnjenje brez čistil in razkuževalnih kemikalij. Za ljubezen do okolja in  do ljudi.

Kuhinjsko gobico Copper Plus Premium lahko enostavno operete v pomivalnem stroju. To pomeni, da lahko bakreno blazinico uporabljate znova in znova.

Pomembno: vedno uporabljajte bakrene izdelke brez kemikalij in z dovolj vode. Pred prvo uporabo preizkusite na neopaznem mestu. Ni primeren za teflon ali teflonu podobne površine ali za površine, obdelane z mehkim lakom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.