-29%

8,99

100% Olje čajevca 20 ml – 100%  olje avstralskega čajevca (Melaleuca alternifolia ). Proizvedeno pod strogim nadzorom nemškega podjetja. Vsestransko uporabno. Tako za odganjanje komarjev kot tudi za blaženje prehladnih obolenj v obliki inhalatornih kopeli.

9 na zalogi

Opis

 100% Olje čajevca 20 ml nemškega dobavitelja v skladu z vsemi certifikati najvišje kvalitete.

Kako pridobimo olje čajevca in zakaj ga uporabljamo?

Olje prihaja iz avstralskega čajevca (Melaleuca antifolia), drevesa, ki raste izključno v Avstraliji. To olje se danes uporablja v številnih medicinskih in kozmetičnih izdelkih zaradi vse večje priljubljenosti naravnih učinkov in številnih biološko aktivnih sestavin. Dišava olja čajevca je običajno zelo močna.

Olje blagodejno deluje na vse težave s kožo, zlasti proti mozoljem, aknam ali bradavicam. Poleg tega olje čajevca ima močan fungicidni učinek, na primer za nego proti glivicam na nohtih. Obstajajo tudi dokazi o dobrem vplivu na prehlad v obliki kopeli. Olje je zelo prijazno za kožo, kar je koristno pri uporabi proti mozoljem. V nekaterih primerih se lahko pojavijo alergijske reakcije. Najbolje je, da pred uporabo preizkusite na koži, da preverite ali to olje dobro prenašate. Stik z očmi in sluznicami: kot pri vseh eteričnih oljih ni primerno, da pride v neposredni stik s sluznico oči in drugimi vrstami sluzi.

Količina: 20 ml

Sestavine: 100%  olje čajevca Melaleuca alternifolia

Opozorilo: 100% Olje čajevca 20 ml ni primerno za otroke mlajše od treh. Izdelek brez posebnih dovoljenj ni primeren za uživanje. Izdelek je namenjen izključno za zunanjo uporabo. Izdelek naj ne pride v neposreden stik s sluznico oči in drugimi sluznicami v telesu. Ker je to eterično olje se prosimo ravnajte po navodilih za uporabo eteričnih olj.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.