-44%

Original price was: €9,90.Current price is: €5,50.

Za sproščenost in oživljajoče počutje, še posebej po fizičnih vajah, športnih aktivnostih. Koristen za masažo hrbta, rok in nog.Izredno dobro vpojen.

9 na zalogi

Opis

Pullach konjski gel  500  izboljšuje počutje, še posebej po fizičnih vajah, športnih aktivnostih. Koristen za masažo hrbta, rok in nog izredno dobro vpojen in mazljiv.

Kaj pomeni konjski gel, balzam ali krema:
Napačno je prepričanje, da bi naj tovrstno poimenovani izdelki vsebovali živalske sestavine, torej del konjev. To je popolnoma napačna razlaga. Pomen konja izvira iz zgodovine, kjer je bil konj zelo pomemben za preživljanje kmečkega prebivalstva, saj je veljal za močno in vzdržljivo žival. Za njihov obstoj in nego so skrbeli zelo preudarno in skrbno. Če je konj utrpel kakršnokoli poškodbo ali zbolel na dihalnih poteh so domačini izdelali t.i. konjsko kremo ali pripravek za zdravljenje obolele živali, s katerim so masirali in zdravili svoje konje. S časom se je tovrstno mazilo začelo uporabljati tudi pri ljudeh za masažo natrganin, mišičnih pregorelosti in po poškodbah tkiv. V današnjih časih se konjska krema veliko uporablja tudi v v lepotnih salonih kot del protibolečinske masaže. Uporaba pa z dneva v dan narašča tudi pri športnikih kot del športne masaže.

Količina: 500 ml

Sestavine:  Aqua, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Chamomilla Recutia Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globus Leaf Oil, Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem Extract, Viscum Album (Misteltoe) Leaf Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Humulus Lupus Cone Extract, Valeriana Officinalis Root Extract, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Alcohol, Cl. 42090, 19140

Opozorilo: Večkrat dnevno ali po potrebi nanesite na del kože in nežno zmasirajte.   V kolikor ni bilo napisano drugače, izdelka ni primerno nanašati na odprte rane. Izdelek prav tako ne sme priti v neposreden stik z očmi.  Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom na suhem in varnem mestu.

 

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.