-27%

7,99

28 na zalogi

PRI NAKUPU 3 ALI VEČ DODATEN 20% POPUST!

Opis

Zapestnica moči Blue Goldstone  je kamen dodatne dnevne moči. Tibetanske zapestnice z 21 kamni za poseben namen moči in aktivacije.

Modri  zlati kamen ali Blue ​​Goldstone je izdelan iz kremenčevega peska, ki ga v plamenu pri približno 1.250 ° C stopimo z bakrom ali bakrovim oksidom. Modri ​​Goldstone se pogosto uporablja kot nadomestilo za naravni aventurin.

Svetleč poldragi kamen lahko poliramo, peskamo ali vlijemo v kalupe. Pogosto ga uporabljamo kot vsestranski draguljarski kamen. Modri ​​Goldstone je v glavnem iz kremenčevega peska. To je materiala, ki po vsem svetu velja za neomejeno surovino.

Kremenčev pesek se pridobiva predvsem v ZDA, Nemčiji, Avstriji, Španiji in Franciji. Najpogosteje se pretok zlata pojavi v rdečkasto rjavi barvi. To povzročajo vdelani bakreni kristali, sam kozarec pa nima barve. Obstajajo pa tudi druge različice. V večini v odtenkih od modre do vijolične.

Obstajajo različne legende o tem, kako je Blue Goldstone ugledal luč dneva. Pa tudi o tem, kdo je prvi postavil ta kamen. Nekoč so sredi 16. stoletja obstajali italijanski menihi, ki so v poskusih z alkimijo odkrili Modri ​​zlatoplast zaradi zelo visokih temperatur.

Ob drugi priložnosti je beneški družini Miotto prvič v sedemnajstem stoletju uspelo ustanoviti Modri ​​zlatoplast in zagotoviti pravice proizvodnje države Benetke.

Modri ​​zlati kamen nam daje globoko, notranjo vedrino in dar, da preprosto sprejmemo sebe takšnega, kot v resnici smo.  Pod njegovim vplivom dajemo manj vrednosti mnenjem ali sodbam drugih, ki so v večini primerov površne.

To nam tudi olajša, da se ljubeče dogovarjamo s svojimi majhnimi slabostmi. Modri ​​zlati kamen je odličen dodatek zlasti za jutranji drobec – ker nam zagotavlja dodatno moč, ki pogosto traja cel dan, ima tudi učinek, ki izboljšuje razpoloženje, saj podpira našo avro na energijski ravni.

Modri ​​Goldstone najbolje deluje na spolni čakri.  Če imate Blue Goldstone, ga morate očistiti enkrat mesečno pod tekočo vodo in ga odložiti v posodo s hematitskimi kamni. Za polnjenje ga lahko postavite na jutranje ali večerno sonce.

Astrološki pomen: Devica, Škorpijon in Ribi.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.