-35%

27,90

3 na zalogi

PRI NAKUPU NAD 2 KOS DODATEN POPUST 15%

Opis

Magnetna zapestnica z roza kamenčki z blagodejnimi učinki magnetoterapije ravno prav za vas. 10 magnetov moči 500 gauss (moč magnetnega polja).  Izjemno močan vpliv magnetov  na izboljšanje vašega počutja. Moč magnetov združena z atraktivnim in modnim videzom. Izgled srebra z roza in prozornimi cirkončki.  Primerna za vse generacije. Za vsakdanjo uporabo kjerkoli in kadarkoli.

Kako deluje magnet?

Naše življenje  je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. “Sodobne” zgradbe – tudi naši domovi – so grajene iz  nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …). Le te nas zato nekako “odrežejo” od koristne zemeljske magnetne energije.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje tovrstnega magnetnega nakita zelo praktično ter koristno in učinkovito.

Dolžina magnetne zapestnice s kamenčki: 23 cm

Embalaža: čudovita lesena šatuljica

Opozorilo: ni primerna za osebe s srčnim vzpodbujevalcem, nosečnice in osebe z inzulinsko črpalko.

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.