-18%

6,50

Naturhof glukozamin krema  250 ml- dnevna masaža bolečih delov telesa. Uporablja se za dnevno masažo bolečih delov telesa. vsebuje kafro in dragocena eterična olja – olje evkaliptusa in smrekovo olje.

10 na zalogi

2 ali več 6 €, 3 ali več 5,70 € za kos!

Opis

Naturhof glukozamin krema 250 ml se uporablja  za dnevno masažo bolečih delov telesa. Poleg glukozamina vsebuje tudi kafro in dragocena eterična olja (olje evkaliptusa in smrekovo olje).

Nekaj o pomenu izjemnega glukozamina:

Glukozamin je sestavni del skoraj vseh telesnih tkiv in je ena najpomembnejših sestavin hrustanca. Glukozamin sulfat (GS) se pridobiva  iz hitina v lupinah morskih školjk. Glukozamin ima pomembno vlogo pri nastajanju obsklepnih in sklepnih površin, obsklepnih vezeh, sklepnih tekočinah, kosteh, nohtih, koži. Je najpomembnejši gradnik v biosintezi številnih snovi, vključno z glikoproteini, hialuronatom in proteoglikani, ki so tesno povezani samo strukturo in funkcioniranjem sklepov.

Kot dodatek v kozmetiki, predvsem v mazilih ima zelo pomembno vlogo pri obnovi kože in negovanju ter masaži mišičnih in sklepnih predelov. Zaradi vseh svojih izjemnih lastnosti je vedno bolj uporaben tudi v živilstvu.

Količina: 250 ml

Dobavitelj: Naturhof Hof Nemčija

Sestavine: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Dimethicone, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Propilene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Camphor, Carbomer, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, Limonene.

Rok uporabe: 10 mesecev po odprtju embalaže.

Opozorilo: Naturhof glukozamin krema 250 ml ni primerna za nanašanje v predelu plenic in odprtih ran. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let. Prav tako ni primeren za uživanje.

 

Dodatne informacije

Teža 0.35 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.