-40%

5,90

Pullach balzam z arniko 500 ml z dodatkom zdravilnega zelišča arnike. Hladi in sprošča, kafra in izvlečki arnike pa vplivajo na sprostitev utrujenih mišic zaradi naporov. Izredno primeren po težkem fizičnem delu. Posebej priporočamo športnikom in ljudem s težjimi telesnimi obremenitvami.

15 na zalogi

Opis

Pullach balzam z arniko 500 ml izjemno dobro hladi in sprošča. Kafra in izvlečki arnike pa vplivajo na sprostitev utrujenih mišic zaradi fizičnih naporov. Izredno primeren po težkem fizičnem delu.  Izboljšana receptura z arniko. Prav tako izjemno uporaben po športnih obremenitvah.

Vaše telo bo delovalo sproščeno in z novo svežino boste lahko lažje premagovali težja opravila.

Količina: 500 ml

Kaj pomeni konjski gel, balzam ali krema:
Napačno je prepričanje, da bi naj tovrstno poimenovani izdelki vsebovali živalske sestavine, torej del konjev. To je popolnoma napačna razlaga. Pomen konja izvira iz zgodovine, kjer je bil konj zelo pomemben za preživljanje kmečkega prebivalstva, saj je veljal za močno in vzdržljivo žival. Za njihov obstoj in nego so skrbeli zelo preudarno in skrbno. Če je konj utrpel kakršnokoli poškodbo ali zbolel na dihalnih poteh, so domačini izdelali t.i. konjsko kremo ali pripravek za zdravljenje obolele živali, s katerim so masirali in zdravili svoje konje. S časom se je tovrstno mazilo začelo uporabljati tudi pri ljudeh za masažo natrganin, mišičnih pregorelosti in po poškodbah tkiv. V današnjih časih se konjska krema veliko uporablja tudi v v lepotnih salonih kot del protibolečinske masaže. Uporaba pa z dneva v dan narašča tudi pri športnikih.

Sestavine: Aqua, Alcohol denat., Carbomer, Sodium Hydroxide, Menthol, Camphor, Eukalyptus Globulus Leaf Oil, D-Limonene

Rok uporabe: 12 mesecev po odprtju

Opozorilo: Večkrat dnevno ali po potrebi nanesite Pullach balzam z arniko 500 ml na del kože in nežno zmasirajte. V kolikor ni bilo napisano drugače, izdelka ni primerno nanašati na odprte rane in močno poškodovano krvavečo kožo. Izdelek prav tako ne sme priti v neposreden stik z očmi. V primer kakršnihkoli neprimernih reakcij takoj prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom na suhem in varnem mestu.

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…