-35%

4,50

Pullach konjska krema 250 ml – kvalitetna krema za masažo. Izjemno kvalitetna vsestransko uporabna konjska krema. Pripravljena po stari preverjeni tradicionalni nemški metodi. Vsebuje olje evkaliptusa, ki osvežuje kožo.

8 na zalogi

Opis

Konjska krema Allgau 250 ml – kakovostna krema za masažo mišic. Pripravljena je po stari preverjeni tradicionalni nemški metodi. Dodatno vsebuje olje evkaliptusa, ki osvežuje kožo.

Količina: 250 ml

Kaj pomeni konjski gel, balzam ali krema

Napačno je prepričanje, da bi naj tovrstno poimenovani izdelki vsebovali živalske sestavine, torej del konjev. To je popolnoma napačna razlaga. Pomen konja izvira iz zgodovine, kjer je bil konj zelo pomemben za preživljanje kmečkega prebivalstva, saj je veljal za močno in vzdržljivo žival. Za njihov obstoj in nego so skrbeli zelo preudarno in skrbno. Če je konj utrpel kakršnokoli poškodbo ali zbolel na dihalnih poteh so domačini izdelali t.i. konjsko kremo ali pripravek za zdravljenje obolele živali, s katerim so masirali in zdravili svoje konje. S časom se je tovrstno mazilo začelo uporabljati tudi pri ljudeh za masažo natrganin, mišičnih pregorelosti in po poškodbah tkiv. V današnjih časih se konjska krema veliko uporablja tudi v v lepotnih salonih kot del protibolečinske masaže. Uporaba pa z dneva v dan narašča tudi pri športnikih.

Sestavine:

Dobavitelj: Allgau Hof, Nemčija.

Rok trajanja: 10 mesecev po odprtju.

Opozorilo: Konjska krema Allgau 250 ml ni primerna za otroke. Krema naj ne pride v stik s sluznico oči. Krema ni primerna za nanašanje na odprte rane.

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.