-22%

5,59

Pullach svižčevo mazilo 250 ml – vrhunsko mazilo po alpski recepturi. Mazilo blagodejno deluje na kosti in vpliva na prekrvavljenost. Že več stoletij nepogrešljiv del domačih lekarn vseh dežel alpskega sveta oteklinah.

10 na zalogi

Opis

Pullach svižčevo mazilo 250 ml iz nemškega Pullach-a je vrhunsko mazilo po tradicionalni alpski recepturi. Dodatek izjemnega svizčevega olja naredi mazilo izjemno blagodejno proti marsikateri tegobi.

Svizec je vedno imel pomembno vlogo v alpskih gorah. Njegova mast je cenjena predvsem zaradi svojih edinstvenih fizikalnih in kemijskih lastnosti. V skladu s stoletno tradicijo je svižčevo mazilo dobro preizkušeno sredstvo za nego kože. Primeren je tudi za nanašanje in drgnjenje v stresnih predelih kože po napornih aktivnostih in pri kratkih masažah. Mešanica svižčevega olja, kafre in mentola se enači z preizkušenimi  domačimi pripravki, ki pomirjajo ter blagodejno delujejo na krvni obtok in skrbijo za občutljivo kožo.

Količina: 250 ml

Sestavine: Aqua, Parraffinum Liquidum, Stearly Alcohol, Cetyl Alcohol, Myristil Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4, petrolatum, glycerin, Oleum Marmota, Pinus Mugo var. Pumilio Oil, Camphor, Menthol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Buthylparaben, Propylparaben, Cetearyl alcohol, perfume, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Cinnamyl, linalool.

Rok uporabe: 9 mesecev po odprtju embalaže.

Dobavitelj: Pullach Hof Nemčija

Opozorilo: Večkrat dnevno ali po potrebi nanesite na del kože in nežno zmasirajte. V kolikor ni bilo napisano drugače, izdelka ni primerno nanašati na odprte rane. Izdelek prav tako ne sme priti v neposreden stik z očmi. Pullach svižčevo mazilo 250 ml shranjujte nedosegljiv otrokom na suhem in varnem mestu.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.