-29%

6,99

Zapestnica iz poldragega kamna Avanturin vam prinaša srečo na finančnem področju.

7 na zalogi

Šifra: 0710002 Kategorije: , , Oznake: , ,
PRI NAKUPU 6 ALI VEČ CENA 4 € ZA KOS!

Opis

Zapestnica moči Aventurin – nikar je ne pozabite, če greste v Las Vegas. Tibetanska zapestnica z 21 kamni za moč in aktivacijo.

Močna energija tega svetlečega kristala je še posebej ugodna za moč obilja. Medtem, kot je igrivo imenovan kot kockarjev kamen, avanturin pomaga vsem. Včasih kocka izgleda manj kot igra in bolj kot vilica po cesti svojega življenja – čas, ko se morate odločiti, kaj je zvočno in varno oz. ali tvegate. Pri povezovanju s srčno energijo, avanturin diha duha z lahkotnim občutkom zaupanja.

Kamen priložnosti je mislil, da je najsrečnejši izmed vseh kristalov, ljubezen še posebej v manifestaciji blaginje in bogastva. Njegova zmagovalna energija ga naredi velikega zaveznika za povečanje svojih možnosti v vsaki situaciji – prvi datum, davčna revizija, tudi pristajanje na promocijo. Treba je le približati njegovim koristim. Ta čudovit kamen pa ni samo kamen materialne sreče. Zapestnica moči Aventurin sprošča tudi nove vzorce, navade in razočaranja. To prinaša optimizem in življenjski volumen, ki omogoča premikanje naprej z zaupanjem in objemom sprememb. Izboljšuje ustvarjalnost in motivacijo ter spodbuja vztrajnost pri manevriranju življenjskih ovir. Tako krepi l in izboljšuje lastnosti svojega uma in vsega drugega.

Vznemirjenost, ki jo spodbuja, lahko spodbudi bolj optimistične napovedi.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.