-16%

Original price was: €59,30.Current price is: €49,90.

 V7 komplet za gospodinjstvo  –  najboljši komplet za gospodinjstvo v Sloveniji vključuje metlo V7, krtačo V in smetišnico V7 Ergo.

 V7 komplet za gospodinjstvo  je dobavljiv v šestih barvah: modra, zelena, pink, oranž, rdeča, rumena.

Ob nakupu kompleta prejmete DARILO ♥

PRI NAKUPU 2 KOS 5% DODATEN POPUST!

Opis

Podatki o V 7 kompletu za gospodinjstvo: 

Univerzalna metla V 7 je vsestransko uporabna na vseh površinah znotraj ali izven. To so hiše, stanovanja ali poslovni prostori. Prav tako je zelo primerna za uporabo v vrtcih in šolah. Je edina v Sloveniji, ki vsebuje V ščetine. Ta oblika ščetin omogoča, da metla za seboj praktično ne pušča ničesar. Deluje po principu objemanja umazanije, kot so lasje, drobne ali velike smeti, listje, ipd. Univerzalna metla V7 je izjemno vzdržljiva. Uporabnost in vzdržljivost sega tudi do 20 let. Izdelek je patentiran in izdelan v Nemčiji. To daje izdelku preverjeno in zagotovljeno vrhunsko kakovost. Metla ima teleskopsko nastavljiv ročaj dolžine do 1,5 m. Delovna površina krtače je kar 32 cm-premer krtače. To omogoča da lahko naenkrat objame veliko umazanije. Naročiti jo je možno v šestih različnih barvah.

Obstaja v modri, rdeči, rumeni, oranžno-črni, pink-črni in v fluorescentno zeleno-črni barvi. Lahko jo uporabljamo znotraj ali zunaj hiše, za čiščenje vseh prostorov, vrtcev, šol, frizerskih salonov – torej je primerna za vse površine kot so gospodinjstvo, avto, hobby variante, ipd. Ker vsebuje tudi otiralko, lahko z njo čistite tudi večja okna – predvsem poslovni prostori. Z njo lahko z otiralko izredno lepo čistite tla – najprej jih s krtačo zdrgnete, nato z otiralko otrete in postane popolnoma suho. Zaradi svojega vrhunskega materiala, ne dviguje prahu. Je elektrostatična. Metla je razstavljiva, torej lahko gumo čistite v pralnem stroju ali jo umijete pod tekočo vodo.

Vse barve so na zalogi. Metla ima 6-mesečno garancijo – tem času vam zagotavljamo, da vam zaradi morebitnih napak na materialu izdelek zamenjamo ali servisiramo. Vse o pogojih garancije v priloženi deklaraciji izdelka.

Sestava: 100% guma.

Z gumijasto Krtačo V pometamo vse manjše in težko dostopne površine. To so avtomobili, sedežne garniture, kuhinjski stoli, avtodomi, ipd. Te le s težavo pometemo s klasičnim omelom. Ima prestavljiv ročaj v več smeri. Gumijasta krtača je enostavna za čiščenje pod vodo. Vsebuje snemljivo gumo, ki je primerna za pomivanje v pomivalnem ali pralnem stroju. Posebej je primerna za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov. Vsebuje kar 222 ščetin v obliki črke V. Ne dviguje prahu, saj je elektrostatična.

Sestava: 100% guma

Smetišnica V7 Ergo je posebno oblikovana smetišnica, ki se popolnoma prilagaja univerzalni metli V7. Smetišnica V7 Ergo ima prestavljiv ročaj v tri pozicije. Vrtljiv ročaj za 360 stopinj. Vodoravno, navpično in k smetišnici. Ročaj ima dober prilagajajoč oprijem. Dobavljiva je posamezno ali v kompletih in sicer v šestih barvah. To so zelena, pink, modra, oranž, rdeča in rumena. Dolžina smetišnice je enaka dolžini ščetke omela V7, to je 32 cm. Izdelana je iz izredno obstojne plastične mase. Peremo jo lahko pod tekočo vodo. Lahko jo uporabljate znotraj ali zunaj. Uporabna je tudi za druga omela. Ima tudi kovinsko zaščito.

Poreklo in izdelava: Nemčija

Garancija: 6 mesecev

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

BARVA

MODRA, ORANZNA, RDECA, RUMENA, PINK, ZELENA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.