-27%

Original price was: €10,90.Current price is: €7,99.

Odkrijte izjemno lepoto poldragih kamnov z našimi zapestnicami z močjo. Te elegantne zapestnice prinašajo mir in spokojnost ter ljubezen.

7 na zalogi

Šifra: 0710001 Kategorije: , , Oznake: , ,
PRI NAKUPU 3 ALI VEČ 20% DODATEN POPUST!

Opis

Zapestnica moči Roževec je sestavljena iz poldragih kamnov roževca. Tibetanska zapestnica z 21 kamni za moč in aktivacijo.

Poldragi kamen roževec je pošten in ljubek kamen s svojo nežno roza esenco. Je kamen srca in kristal brezpogojne ljubezni. Ima mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehranjevanja in udobja. Neposredno govori v srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter cirkulira božansko ljubezensko energijo skozi celotno avro. Vzpodbudi razmišljanje srca do svoje lastne prirojene ljubezni in daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki mu omogoča, da resnično daje in sprejema ljubezen od drugih.

Odkrijte izjemno lepoto poldragih kamnov z našimi zapestnicami z močjo. Te elegantne zapestnice so izdelane iz poliranega kristala in so na voljo v veliki izbiri kamnov.

Poldragi kamen roževec je kamen ljubezni, občutljivosti in čutnosti močan afrodiziak, ki spodbuja čutno domišljijo.
Roževec je čudovit spalni kristal za odrasle in otroke, ki zagotavlja čudovite sanje ter preprečuje nočne more ali nočne groze. Prav tako pomaga otrokom, da se ne bojijo teme.

Roževec je pomirjujoč in pomirjujoč kristal, ki je odličen za uporabo v travmi ali krizah, vključno s čustvenim preobratom krize v srednjem življenju. Krepi empatijo, občutljivost in pomoč pri sprejemanju potrebnih sprememb. Prav tako je odličen kamen za utrujajočo žalost.

Astrološko znamenje: Bik, Rak, Škorpijon, Vodnar, Tehnica.

Zapestnica moči Roževec je odličen način za izkoriščanje vaših najljubših kristalov in so primerne za darila za vsako priložnost.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.