-27%

Original price was: €10,90.Current price is: €7,99.

9 na zalogi

PRI NAKUPU 3 ALI VEČ DODATEN 20% POPUST!

Opis

Zapestnica čisti kristal Kamena strela je sestavljena iz bunčic kristalov poldragega kamna kristal. Tibetanska zapestnica z 21 kamni za moč in aktivacijo.

Čisti kristal ali kamena strela je morda kamnita zvezda med kristali. Za tiste, katerih duh potrebuje osvetlitev, jasni kremen zagotavlja jasnost v senci v umu. Razlog za to kje, da je v njegovem okolju toliko čustev.

Kristal je eden od najpomembnejših dragih kamnov in zdravilnih kamnov in se nahaja po vsem svetu.

Zemlja vsebuje okoli 65% silicija, minerala, iz katerega je izdelan kamen kristal. To potrjuje da ima kristal najbolj močno energijo, še posebej, zdravilno energijo, nenazadnje tudi zaradi svoje edinstvene kristalne strukture v obliki spirale tuljave. Prispeva k povečanju zavesti. Kamena strela je kristal kot eden od najbolj osrednjih kamnov svetlobe.

Udobno se ukvarja z visokimi, svetlobnimi energijami, medtem ko preprečuje globoke, temne energije. Stenski kristal je povezava med 3D-svetom, ki ga zaznamo, in višjo zavestjo. V starodavnem svetu se je štel za okamenen led, ki se ni več mogel topiti. To je tudi posledica njegovega poimenovanja. Rimljani so verjeli, da je bil sedež bogov, ki so jim lahko dali pogum, modrost in zvestobo v ljubezni. Indijanci  dajejo kristal kot za novorojenčka v zibelko in budisti ga uporabljajo za povezavo z njegovo pomočjo v duhovni praksi.

Kamena strela je bila uporabljena že od nekdaj v verskih, duhovnih in šamanskih obredih za čiščenje bitja in predmetov ki so vsebovali negativne energije. Tudi črno magijo, kletve in uroke razveljavljeni. Bili so eden od glavnih kamnov starodavnih višjih duhovnikov in so bili obrabljeni okoli vratu. Tudi kroglice jaslic so bile vedno izdelane iz kamnitih kristalov. Kristal je bil prav tako zelo pogosto uporabljen v mnogih starodavnih kulturah, kot so bili stari Egipčani in Rimljani, Azteki, Maji, Kelti, Aborigini, Indijanci in afriških plemenih kot podporno orodje za diagnozo bolezni.

Lahko ga opišemo kot enega najpomembnejših kamnov, ki blagodejno vplivajo na zdravje ljudi. Kamena strela ima heksagonalno molekularno in energijsko strukturo. Odvisno od vrste, oblike in kristalnega vrtenja, razvija zelo različne učinke. Najvišje cene čistih kamnitih kristalov dosežemo pri zelo čistih kristalih. Njegova je sposobnost programiranja za razliko od drugih kristalov. Z dvigovanjem misli in perspektive vam bo pomagal pokazati svoje namere kot še nikoli prej.

Univerzalni “zdravilec” povezuje vse energije, da zagotovi ravnovesje in harmonijo.

Astrološki pomen: Oven, Dvojčka, Lev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.