16,90

Gumijasta krtača V  je najboljša krtača s teleskopsko prestavljivim ročajem. Z njo pometamo vse manjše in težko dostopne površine. Vsebuje 222 ščetin v obliki črke V.  Nemški patent To so avtomobili, sedežne garniture, kuhinjski stoli. Te le s težavo pometemo s klasičnim omelom. Ima prestavljiv ročaj v več smeri, obračljiv za 360 stopinj. Gumijasta krtača V je enostavna za čiščenje pod vodo. Posebej je primerna za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov ter frizerske salone. Ne dviguje prahu, ker je elektrostatična.

Opis

Gumijasta krtača V je najboljša krtača s teleskopsko prestavljivim ročajem. Obrača se za 360 stopinj. Z njo lahko pometamo vse manjše in težko dostopne površine. To so avtomobilski sedeži, sedežne garniture, kuhinjski stoli, stopnice, pisarniški stoli, ipd. Te le s težavo pometemo s klasičnim omelom. Ima prestavljiv ročaj v več smeri. Gumijasta krtača je enostavna za čiščenje pod vodo. Vsebuje snemljivo gumo, ki je primerna za pomivanje v pomivalnem ali pralnem stroju. Posebej je primerna za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov ter frizerske salone, kjer z njo zlahka odstranimo vse lase in dlake. Uporabna vsepovsod kjer s klasičnim omelom ne pridemo zraven.

Gumijasta krtača V vsebuje kar 222 ščetin v obliki črke V. Ne dviguje prahu, ker je elektrostatična. Uporabljamo jo lahko tudi za počitnice, kjer moramo očistiti avtodome, mobilne hiške ali prikolice. Prav tako lahko z otiralko otiramo tla in čistimo okna. Nepogrešljiva pomoč pri čiščenju avtomobila pozimi (sneg) in poleti. Vaš jekleni konjiček jo nujno potrebuje.

Garancija: 6 mesecev

Vsestransko uporabna in praktična za popolno čiščenje vseh površin.

Barve: rdeča, rumena, oranžna, modra, pink in fluorescentno zelena. Vse barve so na zalogi.

Sestava: 100% guma

Dobavitelj: Nemčija

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg
BARVA

MODRA, RUMENA, ORANZNA, RDECA, ZELENA, PINK

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…