-14%

6,80

Bio univerzalni balzam za usnje 250 ml – najboljše naravno čistilo za usnje  iz čebeljega voska z visokokvalitetno vpojnostjo neguje vse vrste usnjenih materialov. Primerno za vse izdelke iz naravnega in umetnega usnja. Je odlično impregnacijsko sredstvo proti vodi . Še posebej primeren za zaščito pred dežjem. Prijazno do vaše kože. Je popolnoma brezbarven in prijetnega vonja.

Prijazno do vaše kože. Brez škodljivih dodatkov. Popolnoma naravno.

6 na zalogi

PEI NAKUPU DVEH KOS, CENA ZA KOS 5,30 €, PRI NAKUPU 3 ALI VEČ CENA ZA KOS 5,00 €!

Opis

Bio univerzalni balzam za usnje 250 ml  je najboljše naravno čistilo za usnje iz čebeljega voska. Z visokokvalitetno vpojnostjo: neguje, vzdržuje, polira in očisti vse vrste usnjenih materialov. Primerno za vse izdelke iz naravnega ali umetnega usnja.

Naravno čistilo za usnje je odlično impregnacijsko sredstvo proti vodi, še posebej primeren za zaščito pred dežjem in snegom. Pri čiščenju ni potrebno uporabljati nobene zaščite. Se izredno hitro vpije. Prav tako nahrani vaše usnje, ga impregnira in poveča njegovo obstojnost in trajanje.

Namenjeno za: čevlje, plašče, pasove, torbice, sedežne garniture, kuhinjske stole, armaturne plošče, avto sedeže iz usnja in ostale usnjene izdelke.

Prijazno do vaše kože. Brez škodljivih dodatkov. Popolnoma naravno.

Sestavine: čebelji vosek, petrolej, parafin.

Količina: 250 ml

Poreklo: Nemčija

Rok uporabe: 18 mesecev po odprtju.

Opozorilo: Bio univerzalni balzam za usnje 250 ml ni primeren  za uživanje.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.