25,90

Univerzalna metla V7  je najboljša gumijasta metla v Sloveniji. Vsestransko je uporabna na vseh površinah znotraj ali izven. Zato je zelo primerna za uporabo v vrtcih, šolah, poslovnih prostorih, salonih. Je edina v Sloveniji, ki vsebuje V ščetine. Ta oblika ščetin omogoča, da metla objame umazanijo in za seboj praktično ne pušča ničesar. Univerzalna metla V7 je izjemno vzdržljiva. Uporabnost in vzdržljivost sega tudi do 20 let. Izdelek je patentiran in izdelan v Nemčiji. To daje izdelku preverjeno in zagotovljeno vrhunsko kakovost. Univerzalna metla V7 ima teleskopsko nastavljiv ročaj do dolžine 1,5 m. Naročiti jo je možno v sedmih različnih barvah. Obstaja v modri, rdeči, rumeni , oranžni, pink-črni, v fluorescentno zeleno-črni barvi in črni barvi. Vse barve so na zalogi. Je metla z 6-mesečno garancijo.

PRI NAKUPU 2 KOS POPUST 5%, PRI NAKUPU 4 KOS POPUST 10 %!

Opis

Univerzalna metla V7  je najboljša gumijasta metla v Sloveniji. 

Vsestransko je uporabna na vseh površinah znotraj ali izven. To so hiše, stanovanja ali poslovni prostori. Univerzalna metla V7 je zelo primerna za uporabo v vrtcih in šolah. Je edina v Sloveniji, ki vsebuje V ščetine.

Ta oblika ščetin omogoča, da metla za seboj praktično ne pušča ničesar.  Deluje po principu objemanja umazanije, kot so lasje, drobne ali velike smeti, listje, ipd. Univerzalna metla V7 je izjemno vzdržljiva. Uporabnost in vzdržljivost sega tudi do 20 let. Izdelek je patentiran in izdelan v Nemčiji. To daje izdelku preverjeno in zagotovljeno vrhunsko kakovost. Metla ima teleskopsko nastavljiv ročaj dolžine do 1,5 m. Premer krtače je kar 32 cm. To omogoča, da lahko naenkrat objame veliko umazanije. Naročiti jo je možno v šestih različnih barvah.

Obstaja v modri, rdeči, rumeni, oranžno-črni, pink-črni, fluorescentno zeleno-črni barvi in črni barvi. Lahko jo uporabljamo znotraj ali zunaj hiše, za čiščenje vseh prostorov, vrtcev, šol, frizerskih salonov.

Torej je primerna za vse površine kot so gospodinjstvo, avto, hobi variante, ipd. Ker vsebuje tudi otiralko, lahko z njo čistite tudi večja okna predvsem v poslovnih prostorih. Z njo lahko z otiralko izredno lepo čistite tla. Najprej jih s krtačo zdrgnete, nato z otiralko otrete in postane popolnoma suho. Zaradi svojega vrhunskega materiala ne dviguje prahu. Je elektrostatična. Metla je razstavljiva, torej lahko gumo čistite v pralnem stroju ali jo umijete pod tekočo vodo. Vse barve so na zalogi.

Univerzalna metla V7 ima 6-mesečno garancijo. V tem času vam zagotavljamo, da vam zaradi morebitnih napak na materialu izdelek zamenjamo ali servisiramo. Vse o pogojih garancije v priloženi deklaraciji izdelka.

Sestava: 100% guma.

Navodila za ravnanje in čiščenje – univerzalna metla V7:

Na začetku v spodnji del omela pritrdimo teleskopski ročaj, ki ga namestimo brez uporabe sile. Ročaj lepo paše v za to namenjen utor. Univerzalna metla V7 se v celoti prilega roki in omogoča enostavno pometanje. Odlično se prilega tudi višini uporabnika zaradi raztegljive dolžine ročaja do 1,5 m. Sprva je uporaba metle nekoliko nenavadna, saj imajo ščetine nekoliko večjo odpornost od drugih modelov, ampak se je hitro navadimo.

Zaradi fiksne usmeritve V ščetin moramo metlo na rahlo vleči proti sebi in ne potiskati navzven, da dosežemo optimalni čistilni učinek. Vljudno vas naprošamo, da metle ne potiskate navzven!! Torej umazanije se ne sme odriniti, ampak potegniti proti vam. Elektrostatika in posebna oblika ščetin zagotavlja, da bodo vsi onesnaževalci, kot so umazanija, lasje, pesek, mačje dlake, hišni lasje, drobtine in najmanjši prašni delci optimalno pobrisali. Metla pa tako ne bo dvigovala prahu.

Prav tako lahko z otiralko čudovito odstranimo vse tekočine. Metlo le obrnemo in otremo. Uporaba univerzalne metle V 7 je mogoča tako na gladkih tleh v hiši, kot so ploščice, laminat, parket, topli pod, pluta in lesena tla ter preproge. Tudi v zunanjem prostoru, kot je terasa, vrtne poti ali dovoz, je univerzalna metla nepogrešljiva. Lahko se uporablja tudi za odstranjevanje dlak in umazanije iz tekstilij, kot so oblazinjena pohištva ali predpražniki. NEPOGREŠLJIVA JE TUDI ZA ČIŠČENJE SNEGA IZ AVTOMOBILOV!

Univerzalna metla V7  se čisti enostavno in priročno. Zahvaljujoč odstranljivi glavi ščetke se lahko po uporabi zlahka sname in očisti pod tekočo vodo. Za grobo umazanijo se lahko glava ščetke v pralnem stroju celo opere do 60 stopinj.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 1,00 kg
BARVA METLE:

MODRA, ORANZNA, RDECA, PINK, ZELENA, RUMENA, ČRNA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…