-34%

4,906,90

Šifra: 2000004 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Obeski Sodalit – obeski za prijateljstvo in ustvarjalnost. Sodalit je kristal, ki spodbuja prijateljske občutke, primeren za ljudi, ki delajo v skupinah, kjer je potrebno veliko sodelovati. Pomaga uravnavati misli, čustva in odstranjuje iluzije. Prinaša notranji mir, izboljša komunikacijo in privablja odkrivanje novih znanj. Spodbuja samozavest, govorne sposobnosti in ustvarjalnost. Pomaga vam ozavestiti in izraziti prepričanja tako na verbalni ravni kot tudi skozi akcijo. Krepi idealizem, željo po resnici in vam pomaga najti vedenjske vzorce v vas, ki predstavljajo oviro vašemu razvoju. Ptav tako krepi prijateljske vezi,  izboljša komunikacijo, krepi ustvarjalnost ter krepi samozavest in mir in čustveno ravnovesje.
Najdišča najdemo na Portugalskem, v Braziliji, Boliviji, Kanadi, Rusiji, Avstraliji in Kitajski. Zelo redke primerke pa lahko najdemo v Italiji.

Pravijo mu tudi kristal pesnikov, saj vam sodalit pomaga izliti vaša prava čustva. Ko se boste odločili, da boste ob sebi imeli sodalit, mu bosta sledila tudi čustveno ravnovesje in notranji mir. Njegove vibracije odstranjujejo blokade na grleni čakri, ki je center sporočanja želja, misli, čustev in komuniciranja z zunanjim svetom. Kadar je grlena čakra pretočna je tudi naš um in srce v miru, saj se izražamo skladno s čustvi in željami. Okrepil bo vašo odločnost.

Sodalit krepi vaš imunski sistem in ugodno vpliva na vse notranje organe. Prav tako pospešuje metabolizem in izboljša prebavo, zato je primeren za ljudi, ki veliko sedijo. Primeren je za ljudi, ki živijo s previsokim krvnim tlakom, tesnobo in slabim spancem.
Pomaga pri zbranosti, stiku z intuicijo, dvigu samozavesti.

Ugodno vpliva na jetra, holesterol, oči, srce in pomiri živce.

Astrološki pomen: škorpijon, ribi, rak.

Blagodejno deluje na mehur, oči, črevo, očiščuje strupe. Ščiti pred rentgenskim sevanjem, pomaga pri depresiji, spodbuja pogum in iniciativo. Uravnoveša logiko in intuicijo (levo in desno polovico možganov), vliva samozaupanje, pomaga ohranjati vitalnost, energijo, mladosten videz in dolgo življenje. Zelo je učinkovit, kadar smo pred pomembnimi odločitvami, hudimi preizkušnjami in kadar moramo naenkrat zbrati veliko energije. Z njim pridobimo spretnost, trdno voljo, samozavest in odločnost. Odlično deluje proti stresu. Pomaga pri pomembnih odločitvah. Odpravi slabe razvade.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg
OBLIKA

SRCEK, KROGLICA, KRIZEC, SODEK, SOLZICA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.