-34%

4,906,90

Opis

Obeski Aventurin – kamen obilja in priložnosti. Obeski so iz naravnih poldragih kamnov – aventurina.

Močna energija tega svetlečega kristala je še posebej ugodna za moč obilja. Medtem, kot je igrivo imenovan kot kockarjev kamen, avanturin pomaga vsem.

Včasih kocka izgleda manj kot igra in bolj kot vilica po cesti svojega življenja in čas, ko se morate odločiti, kaj je zvočno in varno  ali tvegate.

Pri povezovanju s srčno energijo, avanturin diha z lahkotnim občutkom zaupanja.  Je kamen priložnosti.  In najsrečnejši vseh kristalov, ljubezen še posebej v manifestaciji blaginje in bogastva. Njegova zmagovalna energija ga naredi velikega zaveznika za povečanje svojih možnosti v vsaki situaciji. Treba je le približati njegovim koristim.

Ta čudovit kamen pa ni samo kamen materialne sreče. Zeleni aventurin sprošča tudi nove vzorce, navade in razočaranja. To prinaša optimizem in življenjski volumen, ki omogoča premikanje naprej z zaupanjem in objemom sprememb.

Izboljšuje ustvarjalnost in motivacijo ter spodbuja vztrajnost pri manevriranju življenjskih ovir. Tako krepi  in izboljšuje lastnosti svojega uma in vsega drugega. Povečuje ustvarjalnost in prinaša voljo do dela. Prežene skrbi in potrtost. Ustvari dobro razpoloženje, izboljša spomin in dojemanje sveta.

Astrološki pomen: Rak

 

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg
oblika

SRCEK, KROGLICA, KRIZEC, SODEK, SOLZICA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.