-18%

5,90

Univerzalno čistilo Putzstein 350 g – biološko razgradljivo naravno čistilo.  Izjemno kvalitetno vsestransko univerzalno čistilo Putzstein je čistilo na naravni bazi, Bio Wunder. Naravno. Neškodljivo. Čistimo lahko plastiko, les, izdelke iz raznih kovin, aluminija, rostfrei-a…ipd.

Naravno čistilo iz mavčnega kamna, katerega uporaba sega v hišo, delavnice, pisarne in druge objekte. Posebej primerno za čiščenje loncev, kuhinjskih korit, stolov, ploščic, armatur, koplanic… ipd.

2 na zalogi

Opis

Univerzalno čistilo Putzstein 350 g je naravno in neškodljivo. V kompletu vključno z gobico. Idealno za kuhinjo. Primerno za čiščenje loncev, ploščic, bazenov, kopališč, keramičnih kuhališč, armatur, kuhinjskih korit, ipd.  Čistilo je biološko razgradljivo. Gre za mavčni kamen, ki čisti vse materiale, kot so nerjavno jeklo, krom, steklo, emajl, matirana plastika ipd. Naravno čistilo.

Sestavine: Mavec ali beli kamen

Količina: 350 gramov

Poreklo: Nemčija

Navodila za uporabo:

Na mavec rahlo pomažite z navlaženo gobo. Potem večkrat stisnite gobo, s čimer ustvarite čistilno peno. Zdaj očistite ustrezne površine z gobo in ponovno zmešajte z močnim umazanijo. Izperite z vodo. Končano.

Opozorilo: Univerzalno čistilo Putzstein ni primerno za otroke. Prav tako ni primerno za uživanje. Pri uporabi čistila se zaščitite, v kolikor imate težave z odprtimi ranami.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.