-27%

7,99

9 na zalogi

Šifra: 0710008 Kategorije: , , Oznake: , ,
PRI NAKUPU 3 ALI VEČ 20% DODATEN POPUST!

Opis

Zapestnica moči Ametist je sestavljena iz poldragega kamna ametista. Tibetanska zapestnica za moč in aktivacijo z 21 kamni.  Kamen ametist je tista vrsta sproščujoče energije, ki jo lahko vsi uporabimo po dolgem dnevu. Kamen ametist pri delu s tretjimi očesnimi in kronskimi energijami razvaja vaše intuicije. To ne pomeni samo, da bo ametist pomagal vašemu telesu v prirojenih željah, kot so zvočni spanec in sprostitev, s tretjim očesom bo uravnovešal um z vpoglednimi rešitvami v težave.

Ametist je bil razglašen za kamen stoletja. Kamen je vključen v kraljevske zbirke po vsem svetu, od starodavnega Egipta do britanskih kronskih draguljev. Starodavne civilizacije so cenile kamen več kot veliko draguljev, ki danes uživajo večjo prepoznavnost in vrednost, vključno s safirjem in rubinom. V starih časih je Ametist videl svoje mesto v krščanski cerkvi. Kraljeva vijolična barva je simbolizirala Kristusa. Sveti Valentin je mislil, da nosi rezbareni starinski ametist s podobo Kupida. Obstaja več bibliografskih sklicev na ametist. Dvanajsta ustanova Svetega mesta je bila zgrajena iz ametistov. Nekoliko časa je bil pravi ametist vrednoten enako kot diamant. Potem so bile najdene velike najdbe v Južni Ameriki in drugod. Tako se je zmanjšala tudi njegova vrednost in cena.

Zapestnica moči Ametist ima zdravilne lastnosti ametista. Velja za zaščitni kamen. Povezana je s kronsko čakro, pomaga pri čiščenju uma in čiščenju iz negativnih misli. To vključuje negativnost stresa in tesnobe, zato mnogi meditirajo z ametistom. Zdravilne lastnosti ametista so še posebej koristne v zvezi s stresom, povezanim z delom, saj je kamen povezan tudi z obiljem; lajšanje stresa in hkrati blaginjo. Lastnosti ametista, ki olajšajo intuicijo in komunikacijo, se tako lahko uporabijo za večjo delovno učinkovitost.

Astrološki pomen: Ribi, Kozorog, Škorpijon.

Dovolite, da ametistova energija zadovoljstva uniči vsakodnevne napetosti, ki vas vodijo ponoči.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.