-29%

6,99

11 na zalogi

PRI NAKUPU 5 ALI VEČ CENA 4 € ZA KOS!

Opis

Zapestnica moči zlati kamen Goldstone je sestavljena iz kroglic poldragega kamna zlati rjavi kamen ali ang. Goldstone. Tibetanska zapestnica za moč in aktivacijo.

Da bi zagotovili zlato prihodnost, zajemite zaščitno energijo zlatega kamna – Goldstone-a. Zapestnica moči zlati kamen Goldstone je sestavljen iz kremenčevega in peskalnega stekla. In napolnjen z bakrenimi delci. Zlate iskrice Goldstone-a so simboli svetlobe, ki jih lahko vedno najdemo v temi.

Pomen kristala Goldstona je zajet v skrivnostno in legendarno folkloro, ki jo je mogoče zaslediti do beneške družine Miotti v sedemnajstem stoletju. Ta italijanska družina proizvajalcev stekla je izpopolnila tehniko ustvarjanja posebne vrste stekla v Goldstonu. Prikrit samostanski red, ki mu je dal ime Monk’s Gold. Pietro Bigaglia je v glavni tok pripeljal v 19. stoletju. Danes so njene peneče mikroskopske bakrene kroglice še bolj osupljive, ko jih zgladijo in polirajo v kroglice za izdelavo nakita.

Sporočilo zlatega kristalnega kamna Goldstone-a pomeni, da kadar včasih izgubimo misli nase, nas le- ta zaščiti. Zaščitni bojni kamen, kristal Goldstone vam pomaga priti iz glave in nazaj na zemljo. Ta močan ozemljitveni kamen je nujen za tiste trenutke, ko se počutite preobremenjeni s strupenimi čustvi in negativnimi miselnimi vzorci. Ne glede na to, kakšen kaos se dogaja v vaši glavi, pridržite zlati kamen in takoj začutite vibracijo. Svilnat občutek in globok sijaj, ki odmeva s temno modrim nočnim nebom, obsijanim z zvezdami. Naj ogenj gori v srcu in sijaj z bleščečim sijajem Goldstone-a.

Rjavi zlati kamen odvaja neželene energije in se v duhovnem svetu predstavlja kot zaščitni mineral.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.