-27%

7,99

9 na zalogi

PRI NAKUPU NAD 3 KOS DODATEN POPUST 20!

Opis

Zapestnica moči zlati kamen Goldstone je sestavljena iz kroglic poldragega kamna zlati rjavi kamen ali ang. Goldstone. Tibetanska zapestnica za moč in aktivacijo. Angleško ” Powerbeads”

Da bi zagotovili zlato prihodnost, zajemite zaščitno energijo zlatega kamna – Goldstone-a. Zapestnica moči zlati kamen Goldstone je sestavljena iz kremenčevega in peskalnega stekla. In napolnjena z bakrenimi delci. Zlate iskrice Goldstone-a so simboli svetlobe, ki jih lahko vedno najdemo v temi.

Pomen kristala Goldstona je zajet v skrivnostno in legendarno folkloro, ki jo je mogoče zaslediti do beneške družine Miotti v sedemnajstem stoletju. Ta italijanska družina proizvajalcev stekla je izpopolnila tehniko ustvarjanja posebne vrste stekla v Goldstonu. Prikrit samostanski red, ki mu je dal ime Monk’s Gold. Pietro Bigaglia je v glavni tok pripeljal v 19. stoletju. Danes so njene peneče mikroskopske bakrene kroglice še bolj osupljive, ko jih zgladijo in polirajo v kroglice za izdelavo nakita.

Sporočilo zlatega kristalnega kamna Goldstone-a pomeni, da kadar včasih izgubimo misli nase, nas le-ta zaščiti.  Je zaščitni bojni kamen.  Goldstone vam pomaga priti iz glave in nazaj na zemljo. Ta močan ozemljitveni kamen je nujen za tiste trenutke, ko se počutite preobremenjeni s strupenimi čustvi in negativnimi miselnimi vzorci. Ne glede na to, kakšen kaos se dogaja v vaši glavi, pridržite zlati kamen na vaši roki in takoj začutite vibracijo. Svilnat občutek in globok sijaj, ki odmeva s temno modrim nočnim nebom, obsijanim z zvezdami. Naj zagori ogenj v srcu in sijaj z bleščečim sijajem Goldstone-a.

Rjavi zlati kamen odvaja neželene energije in se v duhovnem svetu predstavlja kot zaščitni mineral.

Astrološki pomen: Bik, Škorpijon, Strelec.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.